Våre ballonger

Vi ordner det meste!

Vi leverer personalisert ballongdekor til ditt event eller feiring. Vi leverer ballongdekor til alt fra dåp, bursdager, bryllup, konfirmasjon, lanseringer, butikkåpninger og andre markeringer.
Vi skreddersyr elementene etter ønsket tema og vi er spesielt gode på organisk ballongdekor, men leverer også installasjoner som er stramme eller med andre dekorelementer for å få frem den rette stemningen.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Store ballonger

Vi kan levere store ballonger i størrelsene 60 cm, 76 cm, 91 cm, 122 cm, 170 cm og 244 cm! Ballongene egner seg både for luft og helium, de er laget av naturgummi og er et naturprodukt og dermed nedbrytbare. En stor ballong alene, en stor i en ballongbukett eller mange på rad er festlig! Vi leverer våre store ballonger med håndlaget tassel og gjerne med personalisert folie på ballongen. Her er det mest vanlig med navn og tall eller andre korte uttrykk. 

All helium som blir brukt til ballonger er overskudd fra ren helium som ikke kan brukes til noe annet (f.eks medisinsk bruk). Ballonghelium er altså ikke like ren som den som brukes innen medisin og kan derfor ikke sammenlignes med den. 
Vi prøver likevel å bruke minst mulig helium og har mange alternativer for å få et svevende uttrykk på designene våre. 
Selv om våre gummi ballonger er nedbrytbare ønsker vi ikke at de skal havne i naturen og ber alle om å stikke hull i ballongene og kaste de i søppelet, slik at de ikke utgjør noe som helst fare for verken dyr eller miljøet.

Viktig ballong informasjon:

Hvor lenge varer ballongdesignene ?

Vi bruker kun Premium merkevarer. Dette sikrer at kvaliteten og finishen på designene våre er av høyeste kvalitet.

Under de riktige omstendighetene / miljøet kan designene våre vare i opptil 6 uker. Vi har til og med fått bilder av kunder hvor designene fremdeles er fine, 3 måneder senere!


Hvordan passer jeg på ballongene mine?

Ballong farger  og størrelser:

Ballongstørrelser måles i laboratorieforhold og kan variere når miljøforholdene endres. Ballongfarger på vår nettside gjenspeiler ekte farger på oppblåste ballonger så nært som mulig. Ekte ballongfarger kan avvike fra skjermbildet eller det trykte materialet på grunn av forskjellen i dataskjermer og skrivere.

Ballonger, helium & svevetid:
Oppblåste ballonger er følsomme for temperaturendringer. Kald luft får luften/helium til å krympe, noe som gjør at ballongen ser ut til å tømmes, selv om den fortsatt flyter. Varme kan føre til at luften/helium ekspanderer og ballongen sprekker. For at oppblåste ballonger skal vare lenger, må du sette dem på en plass i normal rom temperatur (20-22 grader anbefales) i skyggen, og unngå varme steder / overflater. Direkte sollys vil kunne medføre til at ballongen sprekker eller svekkes. Hvis ballongene skal stå ute vil ballonger oksidere og klare ballonger blir fort grå. Ballonger vil sprekke ved regn, så finn alltid ly. Ikke plasser ballongen på steder med lite ventilasjon, da det vil eskalere deflasjonshastigheten til ballongen. Lateksballonger oppblåst av oss med helium, behandlet med HiFloat er forventet å vare minst 1-3 dager, mens folieballonger er forventet å vare minst 5-7 dager.  Innendørs installasjoner uten helium kan vare opptil 6 uker, men vi anbefaler at utendørsinstallasjoner blir satt opp dagen før arrangementet ditt, eller helst samme dag om det er mulig.

Kansellering / endring av ordre:
Ved bestilling av produkter, dekor, heliumsprodukter frem i tid, kan kansellering og endringer gjøres inntil 7 dager før levering. For endring vil dette være avhengig av kapasitet og tilgjengelige produkter.

Levering og ansvar:
Ved kjøp av oppblåste ballonger og dekorasjoner, må det gjøres en kontroll ved levering, på at alt er oppblåst. Om det er ballonger som ikke er som forventet, må dette meldes til oss umiddelbart, slik at vi kan så raskt som mulig prøve å gjøre en omlevering. Fole festlig fraskriver seg alt ansvar for ballongene og eventuelle skader som kan tilkomme etter at leveransen er overlevert til kunde. Dersom ballongene er montert på vegg/fasade, vil ikke Fole Festlig være erstatningspliktig om noe blir skadet ved demontering. Ved bestilt levering og ingen er tilstede på avtalt tidspunkt, vil vi finne en sikker plass å sette fra oss leveransen og melde fra til kunde. Om noe tilkommer ballongene etter levering vil ikke Fole Festlig være ansvarlig.


Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Fortell oss hva du skal feire eller arrangere og vi kan komme med mange forslag til ballongdekor
som vil tilføre eventet en wow faktor!