Bryllup

Bryllup

…er noe av det kjekkeste vi vet! Vi har lang erfaring og hjelper deg med det du måtte ønske…. Men ektefellen må du finne selv!

Vi tar også på oss bryllup andre plasser. Vi kan planlegge hele bryllupet for deg, deler av det eller bare stå for pynting og detaljer. Ta kontakt med oss - så finner vi den beste løsningen for dere sammen!

Bryllup hos Fole festlig på Rorbua:

Vi har en pakkepris på leie og dekor av lokalet, samt prisen inkluderer et fole festlig planleggingsmøte - hvor vi får høre om deres ønsker for dagen, og blir enige om farger og stil.

Selve dagen vil bryllupspyntede lokaler både inne og ute, ønske dere velkommen. Bordene er dekket og personalet er på plass for å gjøre dagen uforglemmelig. Vi elsker bryllup og kan garantere dere en minnerik dag med lave skuldrer og hvor alt blir tatt hånd om. Hos oss er tanken at dere skal komme og gå sammen med deres gjester og fokusere bare på det som er viktig - på en av livets største dager.


Pris kr 30.000

Trykk her for å komme til kontaktskjema/kontakt-oss

Litt mer informasjon om feiring på Rorbua

Kapasitet: 100 personer til middag.

Mat: Vi står for mat samt servitører og setter sammen menyen etter dine ønsker og ordner alt annet som trengs for at det skal bli etter deres ønsker.
Ta kontakt for planlegging og pristilbud her.
 
Kakebord og medbragte kaker:
Ønsker du å stille med kakene selv, lager vi rammene for et fantastisk kakebord som inkluderer:
- Oppsett og oppdekking til kakebordet, inkludert duker og pynt
- Servise og bestikk
- Tillaging av kakebordet og siste "finish" på kaker som trenger pisking av krem etc.
- Oppvask av kaketiner og kakefat
- Ubegrenset påfyll av kaffe og te
Kr 100 pr voksen

Drikke:
Vi har bar med alle rettigheter. Medbragt drikke (med/uten alkohol) er ikke tillatt.
Vi setter sammen en drikkepakke etter deres ønsker.

PAKKELØSNINGER & DEKOR UTLEIE

Vi har en forkjærlighet for lekre detaljer og flotte festbord. Vi tilbyr borddekking og styling samt eventdekorering i alle prisklasser.  Ønsker du at ditt bryllupet skal bli helt spesielt- så hjelper vi så gjerne! Vi har ulike pakkeløsninger for borddekking og øvrig pynt av lokalet, fotovegger og ballonger/blomster dekor. Vi tar gjerne et fole festlig planleggingsmøte med deg for å bidra til at bryllupet deres blir noe helt for seg selv!

Gjenbruk er gull!
Lei med oss i stedet for å kjøpe
nytt. 
  • Bord tekstiler
  • Stol trekk
  • Dekketøy, glass og bestikk
  • Vaser
  • Lys holdere 
  • Dekor elementer med mer